Категорија производа

Врело производе

Новости

3Д штампања: не могу ти дати само на бицикл, али и да га дам на путу!
Apr 25, 2016


Као што је приказано на слици, ово је необично бицикл: у3Д од титанијума материјалне штампањеи своје необично лежи у томе могу да те нашао град, ће кроз руикама зујање ти је рекао коме да се обратим.

Али ова врста солидно је развио засноване на Портланд Оре. зове индустрија, а у четвртак кроз умрежавање конференције, са другог нивоа да видим ово врло необично. Ово је није производ продаје, али у облику пројекат да помогне будућим дизајн и индустријску производњу.


Мотор изгледа чисто, јер су та промена брзине и кабл у натитанијумски РАМ.
Ако желите да ти то објасним будућност је проблем. Пре него што дизајнери ће дизајнирати производе на папир или глина представила, онда то готово да је производња инжењер, напокон права представа испред корисника. Данас , дизајнери и произвођачи раде истовремено, скенирање нацрту, кроз пластичне штампање, следећа генерација итеративно производи убрзо доћи. 3Д принтер ће бити слој мекане сировине у слој металном или пластичном компоненти које ће се састати потреба корисника за побољшање способности на други ниво.


Али то не значи да ћете моћи да купи материјал за солидан бицикл у продавници бицикала идуће године. Према индустрији цо оснивања Валадез Оведанд #39; с предвиђања, ово потпуно променио начин купите производ.


андqуот; Будућност ће беандqуот; персонализовани андqуот; назад за сервисирање цонтент.андqуот; Валадез је указао да је будућност куповине производа није изабрана из великих и средњих мале три манекенке, али да купи са своје у потпуности у складу са сизе.андqуот;Овај приступ ће бити примењено на ципеле, бицикле, аутомобиле и друге више производа, нагласио је он, само користите телефон да скенирате своје, систем ће аутоматски препоручити да си у потпуности у складу са величине продуцт.андqуот;


Са популарност компјутерски помагане дизајна и производње, Валадез индустрија у пре десет година, земља се тресе промене, али 3Д штампања значи да техничка трансформације није готово. Друга велика промена је рачунарски хардвер и софтвер у ПЦс и паметне телефоне, аутомобиле, играчке, термостат, улица лампе, семафор и небројене друге опреме популарност - овај тренд се зове Интернет ствари.Притиском конкуренције


Треба да конкуренција у области рачунара, брз ритам промена такође је родила на независне дисциплина. Има дизајн, инжењеринг и производња су чврсто у комбинацији са тумачењу Француске Енеро дизајн фирма цо - оснивач Марц Цхареyрон заједно.


андqуот; ако дизајнер ће радити да програмер, јер процес је веома дуг, и напокон желите да произведе производ стварне потребе пуно yеарс.андqуот; Цхареyрон је додао, андqуот; ово ће упропастити пројекта, јер временом чекања, производ може бити конкуренти изван или бити елиминисан нових технологија трендова.

андqуот;Солидан државатитанијумски бицикл оквир90 % је завршен до 3Д штампања, која садржи контролу за руковање, али компоненте су заварена. Остатак регулатор је традиционални титанијумска легура туба.


Индустријске области


За у Валандез и индустријске области, солидан бицикл пројекат представља комбинацију хардвера и софтвера и Истражите нове сарадње путем. Они погодио праву величину скици живот и стави их у Аутодесканд #39; с 360 фузију и псеудоним софтвер. Они ће користити стару таблу и нове 3Д штампаче за дизајнирањетитанијумски компоненте за бицикле.Колико је сати производње? Производње у циклусима титанијумски оквир од бицикла, они ће 3Д штампања "и" традиционална Ручна обрада "и" ручно технологије заваривања.


андqуот; Ово је нови поступак, који је више итеративно и сарадњу. Омогућава вам да брзо форма и функција у истом левел.андqуот; Рекао је Валадез, андqуот; ја пре десет година, јавних комуналних предузећа и беаутифул.андqуот;

Дизајнирани су бицикл са софтвером за мобилни телефон, интелигентна АПП, тако да људи могу одабрати руту кроз град, да могу да се фокусирам на занимљиве атракције, у куповину и ресторана. Мотор самог буде Ардуино на основу електронске табле, могу помоћи бицикл ГПС, окрени лево или десно од стране зујање подсетник на какав пут корисницима.


Индустрyанд #39; с купцима који укључују Нике "," Интел "," Старбуцкс "и" ИнЦасе, ранац произвођаче и произвођаче Сродне електронске производе.


3Д технологија за израду фотографија није сазрео


3Д штампање је веома користан за производне прототип, али ова техника цананд #39; т направи све што желим да ствари, које је ограничење за величину од титанијума прах.


Али , стварање нових идеја о 3Д штампања. Дозвољава више неправилних облика да се појави, које ће производити више посла. Неки солидан компоненти имају један трбушног зида, што повећава снагу области високог притиска, што чини више леп изглед.


Важно је да изгради сложене компоненте које пружају двојно или три функције тежину, посебно у неким посебно, као што је Аутомобилска индустрија, што је врло важно за трајност. Други део посла да пруже више радних места, што значи да дизајнери могу да избегнем уређај заједно, у одређено време да се смањи притисак на послу.


У пољу индустријске 3Д штампања сакупљени искуство, као што: титанијум материјал колико дуго треба да бисте довршили брушење машина и песак? Колико треба да се доврши величине производа.


Иако је 3Д штампања тренутно релативно груби, ране технологије, као што су обликовање технологија и


Алатке за контролу рачунара нису зрели, постоје многе ограничења, али пун је будућност.
Иначе
  • QR CODE