Категорија производа

Врело производе

Новости

Апликација индустријске иистог титанијума у хемијској индустрији
Oct 14, 2016

Титанијумска легура има отпорност на корозију одличан и механичка својства, која је у широкој употреби у више одељења. Посебно апликација хемијске индустрије, са титанијум можете заменити нерђајућег челика као материјала отпорног на корозију, а то је да продужите животни сервис опреме, смањити трошкове, спречавање загађења и побољшање продуктивности и тако даље има врло важан значај.


Последњих година, обим титанијум користе у хемијској индустрији у Кини се развио, а износ од титанијума је повећано годину за годином. Од Титана је постала једна од главне Антикорозиона материјала у хемијској опрему. Титанијум , као неку врсту материјала отпорног на корозију структурне користи у хемијском постројењу, постао је идеалан материјал у хемијски инжењеринг опреме.


Хлорид алкали индустрије


Хлорид алкали индустрија је индустрија важна основна сировина, производњи и развоју велики утицај на националну економију. Ово је зато што је отпорност на корозију од титанијума хлорид Јон је бољи од нерђајућег челика и других обојених метала. У овом тренутку у на хлорид алкали индустрији се широко користи у производњи титанијум металне аноде елецтролyзер и Јон-еxцханге мембрана елецтролyзер, хладније мокре хлора, рафинирано слану воду прехеатер, децхлоринатион од хлор хлађење торањ, прање торањ итд.. Главне компоненте од ових уређаја у прошлости користећи-металних материјала (као што су графит, ПВЦ итд.), зато што процес перформансе механичка својства, термалну стабилност металних материјала, као и обраду није идеално, што је довело у тешку опрему, велика енергетска потрошња, кратак зивот сервис и утицати на квалитет производа и загађење животне средине. Због тога наша земља од 70.-тих је почео да користи металне аноде електрода и Јон мембрана електрични тенк уместо графитом електроде, са титанијум хладније графитним хладније, а не мокре хлор постигли су добре резултате.


На пример: апликација од титанијума мокра хлор хладније. Производња цаустиц сода за израду великог броја мокре хлор Висока температура, температура је генерално 75 ~ 95 степени Целзијуса, потребно је да би се охладила и суво за употребу. У нашој земљи, производња хлора по електролизу није разумно или корозије за расхладну технику утиче на излазни и квалитет хлор и животне средине је озбиљно загадили. Висока температура мокре хлор корозије од титанијума хладније у производњу, промените производњи хлорид алкали индустрије у програму оутлоок у производњи. Титанијумски у окружењу мокре хлор Висока температура је веома отпорна на корозију, хлор титанијума на собној температури у корозије стопа 0.000565 мм/а на 80 степени Ц; хлор воде, корозије стопа од титанијума је 0.00431 мм/а; која садржи 95% мокра хлора, стопа од корозије од титанијума на собној температури за 0.00096 мм/а. Многи су најчешће коришћених хлорид алкали титанијум мокре хлор хладније, искоришћено од којих је скоро 20 година, је нетакнута.


сок индустрије


Сода асх је једна од најосновнијих хемијске сировине, то је у директној вези за развој националне економије. У процесу производње натријум карбонат, гас Средњи је НХ3 и ЦО2, течни медиј за решење НаЦл, НХ4Цл, НХ4ХЦО3 и Цл - с висока концентрација употребу челика и ливени материјал за соде соде торањ Цевасти хладњак, хладније, топлоту кристалима спољни хладније главне опреме, корозија, корозија озбиљно цурење, сервис живота не више од три године. 1975 -1977 , Тиањина сок биљке и Даљена хемијске индустрије Градјевинска фирма од титанијума апликације демонстрације ради, апликација ефекат соде торањ за хлађење цев 63 x 2 мм, титанијум тањир, титанијум топлоте измењивач спољни хладније, титанијум пумпа, ЦО2 турбо компресор ротора, Ти-6Ал-4В хром легура мотор је врло добро, ово је индустријски технологијом титанијум трансформације и нова три са годишњим производњом од 600 хиљада тона сода асх биљку, игра је био узор.


На пример, уместо ливени лулу врхунски сок биљке дестилације кули амонијак кондензатор апликације иистог титанијума цеви. Амонијак кондензатор је у процесу производње натријум карбонат, амонијак дестилације куле које дестиловао кондензација опреме, која се састоји од два гипс гвоздену хлађења кутију, сваку кутију пречника 2,5 м, високи 1.2 м, оригинал је Фи 63 * 6 * 2986 мм ливени Цевасти 214, две кутије од 428 корена. Унутар и изван тубе су коришћене тхермосеттинг пхенолиц лакова очување, спољни медиј за НХ3, ЦО2, Х2О Паропропусна, температура од 95 степени Целзијуса. Из цеви НХ4Цл мајка алкохол, размењивач топлоте и средњи Лулу. У оваквом стању, корозију цеви ливени озбиљан, употреба годину да постоји део перфорације корозију цеви, 2 године од оштећења од корозије је озбиљан, престани да се користи. Да бисте решили амонијак кондензатор у озбиљан корозије ливени цеви, ливени лулу ће заменити све ТА2 титанијума цев, спецификације за Фи 60 * 2 * 3010 мм, титанијум лулу крај и ливени цвет тањир О типу гумом заптивање прстен. Ово је Цхинаанд #39; с први индустријски сок хлађење Цевасти дестилације торањ је направљен од иистог титанијума цев. У више од две године, има пумпа крв цеви за макро инспекцију, без корозије феномен ће, како се очекује, користите живот у трајању до 20 година, 10 пута дужи од ливени цев. Јер је титанијум из цеви отпорност на корозију, добре топлоте за пренос ефикасност (ливени лулу током реорганизацију ефикасност пренос топлоте неуспеха рано, средњи, касни на 3 године), НХ4Цл цев загревањем топлоте за опоравак да бисте побољшали алкохол, алкохол у температура дестилације, можете да сачувате пуно паре, очигледно економску корист.
Иначе
  • QR CODE