Категорија производа

Врело производе

Новости

Баоји средњој Тецх Зоне изградити нови кинески титанијум долина
Dec 07, 2015


Када узмете у иПхоне6 у руци, не мислис то је 44 Срафови у Баоји производњу титанијумска направљене од титанијума. У овом тренутку, Баоји високе технологије зона има број од титанијума обраде предузећа да учествују у титанијумски вијак производње, је постао за материјалне снабдевача Аппле-мобилни телефон. И као земље први новог материјала индустрије демонстрација база, Баоји Здраво технички Зоне окупило се више од 400 ангажоване на титанијума и производњу легура од Титана, обрада и развој предузећа, титанијум производње рачуне за око 85% укупне производње од света, што чини 15% укупног извоза на свету, који је веома дуг уживао репутацију Кина титанијум долине. Језгро позиција титанијум индустрије у међународне и домаће власти ценовника.

-од Титана је светски познат простор метала, метала и стратешки металних материјала, је моћан земља мора да буде неминовно.

-Баоји има два изузетном доприносу металуршку индустрију у Кини ". Данас је титанијум индустрија је постала индустрија баштине пише нову картицу пословне Баоји. Према статистичким подацима, 2014 Баоји титанијума индустрија базе се очекује титанијум индустрија приход од продаје од 3,3 милијарде јуана, на Баоји хај-тек зона је постала у земљи и иностранству који води до титанијум индустрија је дали су приоритет, проширење волфрама и молибдена, Тантал, ниобиум, цирконијум и хафнијум, разререно племенитих метала истраживања и развоја, обрада, продаја базу. Формирање"титанијум сунђер титанијум титанијум шипке ковања - титанијум - титанијум делова и опреме" потпуни титанијум обраде индустрија ланац. У титанијум, титанијума, титанијума и титанијум легуру прах, титанијум опрему, цирконијум, хафнијум, Тантал скале, ниобиум и друге серије за правац. Формирање низа производа, као што су маин лине од титанијума материјала, главну линију производа, ваздухопловство, медицинских и титанијум опреме, итд...

-2020 , Баоји од Титана индустрије кластера ће схватити продаје годишњи приход од 1000 јуана, годишња производња 2000 тона нуклеарног разреда титанијум, 500 тона нуклеарног разреда цирконијум производа и 500 тона индустријске цирконијум. Баоји ће заиста постао водећих светских новог материјала и високе технологије индустрије базе у Кини. Баоји високе технологије зона постати светских титанијум материјала индустрија иновација мреже чворова, највећи домаћи скале и кластера производне базе, Баоји је Кина титанијум долине бренд ће бити светски познатих.

Титанијумски долине производи окончаће на крају договор потписан 188 инвестиција

2015 Кина титанијум годишње конференције и титанијум индустрија развој Форум - Кина титанијум долине (Баоји) производе сајам трговине на завршен у мају 23 поподне, Еxпо излагача броја 2,3 милиона, укупно 188 трговинских и инвестиционих пројеката сарадње у потпису, укупан износ од 9.83 милијарди јуана.

-Овај састанак је позвао на број учесника да пробије 1000 људи, страних предузећа и важан пословни купци 800 људи. Еxпо је трајао 3 дана, број посетилаца да изложба око 2,3 народа, који више од 10 руских и страних трговаца да посети изложбу. БаоТи групу као јединицу домаћина, приказивање производа која покрива целу индустрију ланац од титанијума.

-Еxпоу, укупно 188 инвестиционим пројектима у потпису, укупан износ 98.3 јуана. Међу њима, 26 инвестиционих пројеката, Укупна инвестиција од 57.5 јуана; 162 трговати пројеката сарадње, трговина обим 40.8 јуана. Ти пројекти покривају авијације, простор, океан, бродови, оружје, хемикалија, Металургија, електричне енергије, фармацеутске и спорта и друга поља

4500 метара дубоко посаде подводним љуске - у Кини независног истраживања и развоја у фабрици БаоТи

Први посаде сферна љуска су нам само-развијеним 4500 метара подводним, недавно у БаоТи група фабрици инспекцију. Ове ознаке на ниво од 4500 метара од приправно потопљена у Кини достигао ниво развијених земаља. 10 . септембра 2015, од стране кинеске академије инжењеринга, Кина класификацији друштво и Дћућанг универзитета и другим колеџима и универзитетима, тим стручњака спровести Комплетан асортиман борбеним позицијама сферна љуска тест. Након инспекције, експертска група сложили су се да тањир са људском посадом сферна љуска, ковања, сферна љуске својстава и гас цврсто воде густе резултате испунити спецификације услове, кроз фабрику инспекције.

Према БаоТи група подводним истраживања лидер групе Јиа Схуанxиао, приправно сферна љуска за пуну титанијум, тежак је укупно 3 тоне, тренутно може да произведе максималну приправно сферна љуска, велики ми је сан фабрике окончаће се у Кини дугорочне зависност од увоза ситуацију.

Према извештајима, подводним приправно сферна љуска је роњење је основни део, тихи ловац члан воде испод неколико хиљада метара рада који је завршен у затвореном колиби. Дизајн и производња однос између сигурност за навигацију


У 25. мај 2015, у Кини први домаћи 4500 метара дубоко приправно подводним притисак трупа у Луојангу брод материјал истраживачког Института. Лопта љуска, а "змај", притисак труп величине сасвим, је пријављена тај"змај", је његов оклоп од титанијума притисак цврсто љуске руске производње. Због потешкоћа у титанијумска легура заваривање процес, Русија у том смислу, свјетски лидер у овој области, након што је једина Русија постигла титанијумска легура притисак љуске од нуклеарног субмаринес。

"Змај " на исту врсту малог брата на првом месту, на унутрашњем плану. У 25 маја, први 4500 м посаде потопљена у Кини имају људство сферна љуска, у 725 фабрике, 4500 метара кључне опреме од приправно подводно возило, велики корак напред.

Ти80 је да је Кина 1985 у амерички Ти6211 на основу развоја батхyсцапхе који користи близу Алфа титанијума, са умереним интензитет, високо чврстину, отпорност на корозију, Заварљивост и добре перформансе, је био у широкој употреби у пољу океана. Приправно свемирска капсула је најважнији језгра део на подводно возило 4500 метара на борбеним позицијама. То је најважнији део локализацију кључне опреме за подводно возило на 4500 м на борбеним позицијама.


Иначе
  • QR CODE