Категорија производа

Врело производе

Новости

"Баоји играо Форте - кинески титанијум долине" убрзати развој скенирања
Dec 07, 2015

-титанијума и титанијумска легура индустрија је један од девет градских индустријске кластере прошле године, град од Баоји, Кина кохезије напредак, укупна излазна вредност од 330 јуана, остваривање сталног развоја у мету за град да одржи више од 10% раст БДП-а.

-ове године, "Баоји – Кина титанијум долине" још једном разгласили да убрза развој на национални титанијум индустрије за патенте за навигацију и развој у области за експериментисање, развој индустрије титанијум нацртајте на

-"Мапа с благом"; у блиској будућности, почети изградњу титанијумски производи квалитет надзор и тест центар, повећати титанијум долине у индустријском развоју водећа снага и право да говори. Наш град је активно водити титанијум предузећа да ојача научна истраживања развија на тржиште, проширивање индустријски ланац, повећа квалитет веће и боље од Титана индустрије.

Нацртај мапу блага "-патентирали навигације"

-титанијум индустрија има само 400 патената, чине само 9.9% земље, мања од тржишног од 1/8, у којима локална предузећа у Баоји конкурисала за више од 200 комада патент. "То значи да је ниво патента ресурсе у Баоји индустрији титанијума и његов статус у индустрији се не подударају, хитно требало бити промовисана патента снагу индустрије титанијум." Титанијума и ретка металних материјала индустрије савез помоћник генералног секретара, Баоји хај-тек зона, помоћник директора Wанг Јингqинг је рекао да је титанијум индустрија је типична технологија интензивних индустрија, титанијум индустрија у развоју недостатка подршке за патент технологије, повезана је са утичу на индустријски развој. И град за изградњу националне титанијум индустрије за патенте за навигацију и развој експериментисање области, је да разбије тај проблем.

Главна одговорност за развој патента навигацију и развој индустрије титанијум је да користите патента информације о ресурсима и патентима анализе на основу, и да води, и подржавају индустријски Научни развој кроз употребу патенту технологија иновација, иновативност производа, организација иновација и иновација пословних модела. Ако титанијум индустрија је велико благо, а онда патента за навигацију је као мапа с благом, то можеш рећи "копа благо" где су замке, тамо где је богатство.

-индустрији титанијума у нашем граду је један од првих 8 патента Навигацијско подручје експериментисање. Од септембра 2013, за државне интелектуалну својину је формално успостављена, има статус кво титанијум индустрије у нашем граду, Развојни пут и тако даље, за прецизно позиционирање. Прва фаза резултате не само за државни интелектуалну својину позитивно, али и за развој индустрије титанијум у нашем граду је играо активну улогу у води. Кроз подршку научних и технолошких иновација, за изградњу платформе за индустрију, истраживање и другим иницијативама да води предузећа да унесете квалитетне производе, јачања конкурентности језгра, неке нове производе, нове технологије имају неоткривена. Баоји Евроазија компанија Р &амп; Д и производњу лакожа, велике чврстоће и високим температурама отпорност ротора тип авиона титанијумска легура оквира, формирање годишња производња 80 година у формирању 5 титанијум ротора Блејд производних капацитета, приход од продаје 1,5 јуана. Поред тога, бројних малих и средњих титанијум производњу титанијумска легура кацигу, стакло завеса зид титанијум клип, титанијум легуру срце пејсмејкер љуске, нови титанијумска легура вјештачких зглобова и других производа, не само алтернативу сличне увезене производе, али такође извози на тржиште међународних.


Иначе
  • QR CODE