Категорија производа

Врело производе

Новости

БаоТи - покренула "Приватни Прилагођено" титанијум лампу лампу
Dec 07, 2015

БаоТи метални производи Цо., Лтд је професионални дизајн и производни тим, покушава своје најбоље изградити дом мода титанијум ере креативне нове производе, тако да потрошачи уживате у једноставност, луксуз, модни живот.

Титанијумски стоном лампом користи висококвалитетни материјали титанијум добро занат лампу база, не рра, не унакази, демонстрира квалитета операција високог ризика од титанијума лампу. Титанијумски сто лампу, тако да нисмо сами у ноћи.

Пријављено је тај титанијум лампу подршке приватном прилагођена, према појединачним захтевима јединствени титанијум лампу.

Доступни Баоји титанијума лампу

недавно , БаоТи металних производа компаније са врло текстуром титанијум, производи изврстан лампу љуске.

Од титанијума лампу конфигурације не могу да се занемаре, употреба увезене сијалица до, Ергономски дизајн, мулти датотека извор светлости корекције, постоје СОС за помоћ сигнал светла, ако се хитно хитно на отвореном, наизглед нормална користи не на позива у помоћ за помоћ, са могужим ће спасити твој живот.

Сврха од титанијума лампу широко, клипове можете да батеријску лампу и бицикл заједно. Ауто клип можете да постигнете 360 степени слободе да подесите угао, да ти дам боље искуство ноћ јахања.

Пролеће твој бицикл и титанијум свјетиљке заједно искусити на пролеће


Иначе
  • QR CODE