Категорија производа

Врело производе

Новости

Британски мушка глава пала у изнајмљеном стану са Титаниум тањир да преобликује лобању да обновите изглед лобање
May 09, 2016

Међународни Онлине Зхуангао: према британском андqуот; дневне Маиландqуот; Април 27 је пријавио, 32-годишњи човек у Енглеској децембар 2012 у Кох Самуи, Тајланд путовања, случајно од пада балкона, изгубили скоро половину лобање. За неколико дана, уз помоћтитанијумски тањир, човек је коначно обновљена бившег како изгледа, он жели да нађеш жену лепа.


Неко по имену Лее Цхарлие (Лее Цхарие), из хертфордсхире. Према извештајима, Цхарлие је пао с балкона око 6.7 метара од темеља.


У то време, Цхарлиеанд #39; с глава је била озбиљно оштећена, коми пуна два дана, нема знакова живота. Након успешне спасавања од Цхарлие, да би му главу да се опорави, доктор морао преузети део лобање Цхарлие. Од тада па надаље, Цхарлие је изгледао као да је глава била андqуот; флатандqуот; је пао генерал. Међутим , 16 месеци касније, био је коначно могао да се инсталира натитанијумски лобање. Сада , са спољне стране, није јасно види се да је био повререн. Бег , након што је Цхарлие рекао, сад његова жеља је да се уда за лепа жена, још једном на лутрији.


Пријављено је титанијум се обично користи у тело свемирски брод или авион. У том циљу, Цхарлие ушли у његов нови надимак спаце Схуттлеа хеадандqуот;. Према извештајима, употребатитанијумски лобањеЦхарлие лобање трошак око 900 фунти (око 9451 јуана), потребу да проведем неколико дана времена. (Лин Xи)


Иначе
  • QR CODE