Категорија производа

Врело производе

Новости

Кина успјешно развијене велике чврстоће титанијумска легура се користи у производњи нових авиона
May 23, 2016

У ваздухопловној индустрији, има такав члан комунистичке партије Кине. Он се усуђује да иновације, да се раскине са протеклих слепо имитација андqуот; Руссианандqуот; или андqуот; Америцанандqуот; структура авиона са ситуацијомлегура од Титана, водио истраживачки тим, независна иновација, креиран са кинеским карактеристикама система ваздухопловни Ти легура материјала; Он је добар у проучава, резултати истраживања иновација брзо и пракса, да се постигне андqуот; производње, учење и истраживање, интеграција;


Био је спреман да буде усамљен, 23 године је било тихо се држати у првом реду производње и научних истраживања; Његова преданост, под туторством реномирани материјалне научник, академик кинеске академије наука Yан Минггао, али умерено марљивост, у скyандqуот; титанијумски андqуот јурећи ваздух служити на жалост #39; с сањају. Он је Кина титанијумска легура материјала технологија главни еxперт за авио индустрију Цорп: Зху Зхисхоу.

Зху Зхисхоу, рођен 1966, доктор за инжењеринг, Пекингу Института из ваздуха материјала, Кина авио индустрије истраживач, докторска тутора. 1 1 2 3 од 1991 године бави авијације титанијумска легура основна истраживања и истраживачки рад апликација откад Гурајуће Зху председавао завршетак на кључне националне наука и технологија 11, врсте технологија истраживачки пројекат, пројекат је тренутно под покровитељством националног техничког пројекта 5; као први довршени Вон 2012 годишњи национални научно -технолошког напретка другу награду 1 артикал, и Националне одбране наука и технологија напредак и прву награду у авионима индустрија науке и технологије постизању награду прву награду, друга награда и многим другим; први аутор објављених истраживачких радова, више од 80 папире, монографијама, је одобрио национални изум за патенте 5, Вон истраживање Националне одбране пре један, два, и један тип кључа верификације летео особа. Као резултат авијације титанијумска легура материјала и апликација истраживања на пољу тешке ваздухопловној индустрији је направио такав члан комунистичке партије. Он се усуђује да иновације, да се раскине са протеклих слепо имитација андqуот; Руссианандqуот; или андqуот; Америцанандqуот; структура авиона са ситуацијом од титанијума, водио истраживачки тим, независна иновација, креиран са кинеским карактеристикама система ваздухопловни Ти легура материјала; Он је добар у проучава, резултати истраживања иновација брзо и пракса, да се постигне андqуот; производње, учење и истраживање, интеграција; Био је спреман да буде усамљен, 23 године је било тихо се држати у првом реду производње и научних истраживања; Његова преданост, под туторством реномирани материјалне научник, академик кинеске академије наука Yан Минггао, али умерено марљивост, у скyандqуот; титанијумски андqуот јурећи ваздух служити на жалост #39; с сањају. Он је Кина титанијумска легура материјала технологија главни еxперт за авио индустрију Цорп: Зху Зхисхоу.

слика

Зху Зхисхоу, рођен 1966, доктор за инжењеринг, Пекингу Института из ваздуха материјала, Кина авио индустрије истраживач, докторска тутора. 1 1 2 3 од 1991 године бави авијације титанијумска легура основна истраживања и истраживачки рад апликација откад Гурајуће Зху председавао завршетак на кључне националне наука и технологија 11, врсте технологија истраживачки пројекат, пројекат је тренутно под покровитељством националног техничког пројекта 5; као први довршени Вон 2012 годишњи национални научно -технолошког напретка другу награду 1 артикал, и Националне одбране наука и технологија напредак и прву награду у авионима индустрија науке и технологије постизању награду прву награду, друга награда и многим другим; први аутор објављених истраживачких радова, више од 80 папире, монографијама, је одобрио национални изум за патенте 5, Вон истраживање Националне одбране пре један, два, и један тип кључа верификације летео особа.


Због значајан допринос у авијацији титанијумска легура материјала и поље истраживања апликације. Добитник је у андqуот; авио индустрије изузетан допринос аwардандqуот; андqуот; АВИЦ 10 онога ко је у хоурандqуот; Висости. 2013 добитник је националне људске ресурсе и социјално осигурање министарство, државни савет, на САСАЦ андqуот; модел радник централног предузећа, андqуот; Наслов од таме. изабране националне талената пројекта андqуот; и био одликован тхеандqуот; изузетном доприносу младих експерата андqуот; наслов.

Нови титанијумски авијације легура материјала за сваки технолошки напредак, спој иновативне истраживачки тим крви, сазима и бити добар у студира мудрост, теку вољан да усамљени зној, инфилтрација посвету осећања. Ово је Зху Гурајуће да носи напред конкретан одраз духа, Неплаћени чланови странке. Он је водио истраживачки тим постићи на основу независне гаранција нам материјал кичма критичне титанијум легура, успоставила је нам земљи ниске снаге високе чврстину, јак, високо чврстину и оштећења толеранције ограничење, велике чврстоће, висок праг толеранције чврстину и штету, ултра високе снаге и ултра велике чврстоће и чврстину итд авиона структура са титанијумска легура материјала и апликација технологије, у низу развоја , конструкција са кинеским карактеристике система авијације титанијумска легура материјала је дала важан допринос.Зху Зхисхоу је провео већину године између произвођача авиона, фабрика ковања и материјални фабрике. Рекао је то комбинација технолошких иновација и практичној фабрике, формирање производње, учење, истраживање и интеграцију. Кроз примјену иновација, реализацију првог оштећења толеранције титанијума у кључне компоненте авиона на главнину примјену андqуот; зероандqуот; пробој. Међу њима, независно развио високе снаге, високи чврстину и оштећења толеранције направљене од легуре титанијума је био у неколико модела у Цхинаанд #39; с кључ који носе делове инсталиране апликације, јак, висок чврстину и оштећења толеранције ограничење врста титанијумска легура је кључна у нов правац авиона компоненте су велики број апликација, формиран основни узорак структуре нам авионе за титанијумска легура материјала андqуот; иду заједно на високо и ниско интензитетом , свеобухватних перформанси предности комплементарни, упознати нове генерације авиона висока поузданост и високи тежину дизајн и апликације мете, повећавају авиона титанијумска легура доза и апликација ниво.


Гурајуће Зху придржавају извор иновација, константно је истражите храбро авијације са ултра високим снагу и чврстину и еxтремним условима модел Високе перформансе титанијумска легура материјала на основу границе науке, наставити да изазове нову мету за иновације и ограничење, да испуни услове Високе перформансе титанијумска легура материјала за будуће авионе, у њиховим пословима обичних има компанија фронтлине истраживања схватити вриједност живота члан комунистичке партије Кине.


Иначе
  • QR CODE