Категорија производа

Врело производе

Новости

Дислокација развој доноси нова нада
Dec 07, 2015

индустрија ланац од титанијума индустрија у нашем граду је релативно довршена, али с обзиром на структуру, више од половине Основна делатност ентерприсе се налази у средини индустрије ланац распореда није распоређен. Добијени производ додатну вредност је низак, ентерприсе је немилосрдну конкуренцију и других отворених питања, тако да практиканти морају главобољу. Лиу Qиаоyан је један од њих, као генерални директор у Баоји Лиxинг од титанијума индустрија Цо., Лтд., током година, увек мисли да град треба да промовише дислокација развој малих и средњих предузећа, успостављање кооперативности развојем односа, убрзавање титанијум опрему, титанијум материјал дубоке обраде напоре за развој производа, формирају разноврстан производа и разлика у производној структури, да постигне максималну корист.

-данас , да ли су релевантне за управљање одељења или више компанија имају резонанце са Лиу Qиаоyан. У децембру 2013, Цитy Халл је утврдила"Баоји - Кина титанијум долина" која се налази у источном Меиxиан краљ река индустријски парк. На почетку изградње парка, у селекцији пројеката на инвентиван, као мало што је могуће представити традиционалне и слаба конкурентност пројеката индустрије титанијум, али поглед у развоју поље титанијумска легура медицинске опреме, спортске опрему, опрему, производњу, војне, итд.,. Један је од најуочљивија БаоТи свету елемент броју у Азији највећи титанијумска легура голф спортске опреме линија за производњу пројекат. Укупна инвестиција од 6 јуана, главни производњу титанијумска легура голф опрему серија производа, као и Р &амп; Д центар за изградњу, итд., након што је завршетак пројекта може да оствари 15 јуана од индустријске производње вредност овог пројекта.

-ове године, увођење биолошких технологија Цо., Лтд. и парку од Љанxи стент Аустрије увезене опреме, углавном производњу медицински титанијумска легура заједничке стем и протеза прецизност ковања, планира годишњим производним капацитетом од 50 милиона комада. Пројекат због напредне технологије, производа компаније треба да отворимо снагу на међународном тржишту, година извоз 200 милиона $ 300 милиона, напори ће бити "стент" изградити добро познатих међународних брендова и водећих домаћих заједнички регулатор прецизност машинска обрада индустрија се брзо развија.

-на почетку нове године, паркирај са "хиљаде кадрове пакет ухватити хиљаде породично предузеће" активности као прилику, позитиван за предузећа и пројекти за решавање проблема је помогао Ронг извор титанијум индустрији нове нуклеарне, Xинг Yу лулу индустрије, нови титанијумски процес предузећа да бисте побољшали финансирање позајмити процедуре, координација зајам од 60 милиона јуана. Борите се за јуана великих титанијум никл легура прецизност кастинг пројекта, Тенг далеко од титанијума никла материјалне линија за производњу пројекта и друге индустријске пројекте који се налази у 4, уз Укупна улагања од 1.63 јуана. Истовремено , помоћи предузећима да надоградите, крени ка карактеристике развоја, води их у медицинска средства, људски импланти, хемикалија, маринац и друга поља да се пробије кроз техничке потешкоће, да се отвори нова тржишта, везе индустрији од Титана.


  • QR CODE