Категорија производа

Врело производе

Новости

Развијање апликација од титанијума Терминал је Суштинско питање развоја индустрије
Apr 27, 2016


20 . априла, за националну индустрију и информације о безбедности одељење заменик директора поделе на Ли Wеијиа у 2016 Кина титанијум годишњој конференцији, а војнике од управљања ланцем снабдевања и уље са титанијум Семинар о резултатима титанијум индустрије у Кини је направљен у развоју је потврдио.


Он је указао на то тренутни развој Цхинаанд #39; с титанијум индустрија је веома брза, Кина је постала је wорлданд #39; с титанијум индустрије, 2015 производњу титанијумска гребати 62000 тона, од 48000 тонатитанијумска легура материјал. Титанијум као кључни нови материјал је био у широкој употреби у ваздухопловства, маринац инжењеринг, хемијску индустрију нафте, свакодневни живот, медицинска опрема и друга поља. 2015 године БаоТи група, западни Суперпроводни, брод 725 и ентерприсе у развоју, апликације и технолошка истраживања од титанијума постигла је велика достигнућа, БаоТи група од титанијума у Кини је независно развио Ц919 авиона и 4500 метара дубоко роњење подводним успешан апликације указују на то Цхинаанд #39; с титанијум развоја индустрије на нови ниво.Ли Wеијиа изложио, у непрестаном развоју, такође треба да видимо проблеме. Титанијумски индустрији у Кини је у луксузним апликација и даље постоји кратак одбора, високог квалитета авиона разредатитанијумски сунђер, широк титанијум тањир, великих пречника од титанијума цијев, аеро мотора са производима легура од титана и страних је и даље одређени јаз.

Ли Wеијиа је нагласио да под нову ситуацију у овом тренутку, около у андqуот; направљено у Кини 2025андqуот; кључни задаци, посебно аутомобилске производње, свемирске технологије, инжењеринг поморске опреме, раил транспорт опреме и друге квалитетне производње, треба да енергично развију индустрији од Титана.


Министарство ове године наставити имплементацију индустријског реструктурирања и надоградња Qиангјиенгинееринг, фокусирајући се на подршку за напредне опреме, нових грађевинских материјала, електронске информације, биолошке медицину и нову енергију, нових материјала, очување енергије и заштиту животне средине и кључне области, подршка за нови енергетски ефикасан соларни фотонапонских компоненту у правцу фокус, ванадиум и титанијум легура Високе перформансе графитна т500 изнад нових материјала.


Национални завод за статистику објавио је најновије податке емисију која је у првом кварталу ове године, Цхинаанд #39; с индустрија високе технологије и опреме производне индустрије додатну вредност, односно, што је повећање од 9,2% и 7,5%, односно, више од раста изнад скале индустријски брзо 3,4 и 1.7 процентна поена, чине изнад скале индустријске додатну вредност на броју 12.1% и 32.4% , него прошле године повећати током истог периода 1.1 и 1,7 процентна поена. Смо треба да искористе прилику, настави са ситуацијом, и активно организовање релевантних пројеката да се изјасне о националној подршку, за индустрију у новој ери има бољи и бржи развој.Под утјецајем индустрије макроекономске, титанијум неизбежна, такође је наишло на структурне капацитет суфицит, доле је цена производа, предузећа почели дефицит, због слабљења економске ефикасности универзални проблеми, а посебан проблем је титанијум индустрија хаснанд #39; т нашао великог обима апликације помак, проширене титанијум терминала апликације тренутно титанијум индустрија суочава са основни проблем.У исто време, Ли Wеијиа Ницк смера, Зр, и ХФ асоцијација захтев, Удружење титанијум наду да боље играју улогу као мост и везу, промовише фузије титанијум индустрија и низводно области кроз индустрију, узводно и низводно спајање, тако да више и боље титанијумски производи је био у широкој употреби у на низводно. Ја хопе самопоуздање индустрије титанијум, превазиђе потешкоће, упознати ведрије будућности индустрије титанијум.Иначе
  • QR CODE