Категорија производа

Врело производе

Новости

"високо волфрама више пута", Тхе укупан опоравак
May 12, 2016

Недавно , у андqуот високе волфрама репеатедлyандqуот; страх од укупног.


Недавно , у андqуот високе волфрама репеатедлyандqуот; страх од укупног. Пословни агенција цена надзорни показује да од 2 децембра, фабрика концентрат wолфрамите цена 55500 Јуан/тона, била је рекордно ниска цене опоравак 8.82%; амонијум паратунгстате (АПТ-0) бивше фабрике цена је око 86500 Јуан/тона, била је рекордно ниска цена опоравак 10.66%; Феро 70# бивше фабрике цена о $ 107750/тона, историјски ниску цену опоравити 2.38%. Све у свему, волфрама тржишту митинг био нагласило, тржиште самопоуздање.


Пословна заједница челика грану хо обесити Схенг сматра да тренутне цене волфрама боунце високо, углавном од претходно министарство за земљу и ресурсе ретким металима Схоуцху очекивања и захтеве спецификација руде волфрама истраћивање, рударска десно од позитиван утицај политике, узрокујући волфрама мине Лимитед производње, за производњу.


На крају крајева, спот тржишту од волфрама производе ресурсе да смањите, цене. Међутим , линеарни црни волфрама концентрат цене опоравити, само за промоцију низводно топљења биљку амонијум паратунгстате цене успон, цене за низводно волфрама Гвоздени легура али подстицај ограничен. Ово је углавном за издвајања руде амонијум паратунгстате посредничку производа, цена на тржишту сировина је осетљив, на тржишту се одбила и волфрама сконцентрисано у основи су исти. А за ферротунгстен производе. Тржиште терминала специјалног челика до погоршања тржиште челика, маргина контракција, набавкама цене, резултирало ферротунгстен фабрика наредбе и даље је пусто, цена је тешко ефикасан опоравак.И из техничке анализе, волфрама концентрат и амонијум паратунгстате и ферротунгстен коефицијент дугорочне односно 0.980 и 0.947, 100, коефицијент корелације је били одржавају у више од 0.96, означавајући да је то у основи држати синхрони цена однос. Али Индекс цена пословне заједнице из угла, од 2 децембра, и волфрама концентрисати се уз амонијум паратунгстате роба Индекс цена за 11.9, концентрат волфрама и Индекс цена робе широке потрошње ферротунгстен је 75.93. Стога , волфрама концентрат цене опоравити, знатно појачане амонијум паратунгстате тржишту и за позитивне ограничен.


С друге стране, пре скупа, због слабљења волфрама цене веће, волфрама концентрат цене пао 18.40%, пао 21.36% амонијум паратунгстате (АПТ-0), ферротунгстен пао 12.84%, тако оверсолд одскок, за оно раније у паду, и даље је кап у мору, тржишне цене и даље испод линије паузе чак, опстанак ентерприсе остаје тешка.


Према новинару, цену присутан Јиангxи ентерприсе прикладна понуда 95000 Јуан/тона, постоје такође компаније понуду 85000 Јуан/тона цена, па су тржишту више хаотично, углавном расправљати о трансакцији.


Схенг обесити Хо је рекао да је тренутно на тржишту за волфрама је уистину у фази опоравка тржишта, предузећа су такође сретан да види тржиште опоравити, али изложен погоршања терминала потражње и Производни трошкови на нивоу предузећа, ентерприсе за тржиште и.ц.е. договор цена опрезнији, купци да Снизи цене набавке феномен такође се повећао , тржиште промет више од једне дебате, очекује се то у децембру волфрама цене и даље одржавате Растући тренд, али је прави феномен град цена постепено шири и генерално. Убрзо након што је Волфрам цене расту простор ће смањити и концентрисати врха или у 60000 јуана/Тони, АПТ-0 у 92000 Јуан/тона, ферротунгстен у 110000 Јуан/тона.Иначе
  • QR CODE