Категорија производа

Врело производе

Новости

Нови кромпир у луксузним титанијума или зграде материјала тржиште пажњу
May 14, 2016

Врхунски титанијум материјал са високим температурама отпорност, отпорне на ниске температуре, отпорност на киселине, алкали отпора, велике чврстоће, мале густине и запажено, је био у широкој употреби у ваздухопловства и друга поља.


Нових материјала као један од жалост #39; с кључна подршка развоју индустрије, игра важну улогу у тренутној рунди економских реструктурирања, док врхунски титанијум као вазан цлан нови материјал, донеће нову рунду развој простора. Пријављено је то нови изум Кееле универзитета, Немачке,никл меморије направљене од легуре титанијума, њене деформације могу да постигну десетине милиона пута ће није бити сломљена, још једном циклуса пажњу у луксузним титанијум своје запажено.


У пословима пројектовања океана, укључујући бродоградње, за десалинизацију морске воде, нафте и гаса експлоатације, океан енергије преоптерећености ће повећати потражњу за луксузним титанијум, посебно испоручити производне индустрије да донесе већу маште, укључујући постепену потражње бродоградње и износ титанијум јединица надоградњу на броју.


У пољу аутомобилски аутомобилске производње се креће према фази развоја лаганих, високе снаге, високог квалитета, лаке тежине, у аутоиндустрији материјални састав пропорцију прогресивно повећање.


Високе перформансе титанијум материјала се углавном односи на високе перформансе титанијума или титанијумска легура производи произведени након обраде сунђер титанијума и домет апликација покрива много поља.


У представи врхунски титанијум технологија са високим тржишту монополистички статус, ограничавање Цхинаанд #39; с тренутном врхунски од титанијума користећи скале и опсег, али у Кини промовише нову рунду од индустријских структура надоградња, врхунски титаниум ред је привукао нове рунде потражње.

Јанг Јанг из ирон легура онлине 2015.9


Иначе
  • QR CODE