Категорија производа

Врело производе

Новости

Јужна Кореја хранитељске породице титанијум индустрији
Apr 26, 2016

Пословни новинска агенција 04 13


Због успоравања глобалне потражње, заједно са Цхинаанд #39; с челичне капацитета, Соутх Кореаанд #39; с челична индустрија суочава се са потешкоћама је без преседана, како би се теже развоју пред невољама, почела је да развију нове материјале.

У овом тренутку, Соутх Кореаанд #39; с гвозденим и челичане највише брине нови материјал јетитанијумски метала, издвојене из титанијум камен и рутиле, који је у широкој употреби у одбрану, авијације, медицински третман, опрему и друге индустрије, у поређењу са другим металима, основни материјал од на снагу и отпорност на корозију је више, био слављен као андqуот; дреамандqуот;.


У ствари, од титанијума са додатном вредношћу стопу 11 пута већа од алуминијума, 42 пута веће него челик. С обзиром на горе наведене предности, високе додатну вредност од титанијума повећава из дана у дан. Јужнокорејски тржишна потражња у 2012 години за 250 милијарди вона, очекује се повећање на 600 милијарди Вона до 2025 године, више од 2 пута. Иако је титанијум већ обећава нови материјал на свету, али у Јужној Кореји, релевантна технологија је још увек у повоју.


Јужна Кореја увози око 1 трилиона Вон од око земље, Сједињене Државе, Јапан и друге земље имају напредну технологију, али такође је слободан да подижу цене, у овом случају, Јужна Кореја је у врло пасивни позицији. Да бисте променили ову ситуацију, Јужне Кореје Министарство индустрије у јануару прошле године предложио развој полицyандqуот индустрије титанијум;. Према овој политици, пре него што 2021 енергично ће развити титанијума на основу материјала, кроз локализацију авијације, медицински компоненте, скочио у следећих Сједињених Држава, Русије, Кине и Јапана након свету пети велики титанијум индустрија струју.


У овом тренутку, Северна кјонгосанг покрајина постала бази титанијум индустрије из Јужне Кореје, игра виталну улогу за развој индустрије титанијум из Јужне Кореје. Углавном кроз Поханг гвожђе у Казахстану УКТМП компанија увезене титанијум полугама, а онда производетитанијумски тањир, поред тога, производио и малу количинутитанијумски барова, титанијум жицаи других производа.


Иако је ово је релативно примитивне обраде производи, али под подршку релевантних политика, ће помоћи да се побољшају укупне конкурентности индустрије титанијум у Јужној Кореји. У поређењу са високим руда титанијум, резерве благим руда је 20 пута већа, цена је само један од четири, Јужна Кореја планова са благим руде производње од титанијума, кроз развој нових технологија, основне производње материјални трошкови ће бити мањи него у иностранству више од 50%.

Да би постигли тај циљ, Јужна Кореја планира да уложи 81 милијарде 800 милиона вона у 2021, од којих је влада званично 60 милијарди 300 милиона вона, 21 милијарде 500 милиона вона. Југ Кореаанд #39; с Министарство индустрије, кроз блиску сарадњу између индустрије, биће приоритет да развију тржишна потражња из новог поља. Као прво, слатководне и морске воде размењивач топлоте компоненте, електрана турбина ламела,Медицински титанијума имплантат зубаи другим областима потражње кроз андqуот; степеница мост пројецтандqуот; да бисте постигли локализацију, сваке године ће креирати 31.7 милијарди Вона бенефиције. У средњорочном и дугорочном периоду, су релевантни одељења такође планирају да врхунски пољу Националне одбране ваздухопловства и друге ефективне начине кроз развој технологије "," затварање "и" пракси","итд...Иначе
  • QR CODE