Категорија производа

Врело производе

Новости

Јужна Кореја ће уложити 0,75 $ у индустрији од Титана
Jun 08, 2016

Министарство Јужнокорејски трговине, индустрије и енергетике рекао је Јужна Кореја ће у наредних седам година инвестиције 818 милијарди Вона (око 0,75 милијарди У. С. долара) врхунски титанијум производима за Р андамп; Д и производња авијације и области медицине, како би се домаћа потражња за производима од Титана. Југ Кореаанд #39; с националног буџета 2015 године издвојила 9 милијарди 500 милиона вона за развој индустрије титанијум.


Током хладног рата, Сједињене Државе и бившег Совјетског Савеза развили титанијума. Од Титана је врло мала густина, велике чврстоће метала, са свеобухватним добре перформансе, је био у широкој употреби на разним пољима на свету.


МОТИЕ портпарол је рекао да је титанијум производ има високу вредност је додао, да је 42 пута гвожђе и челик, алуминијумских производа 11 пута. Чак и у високо развијену индустрију данас, пројекат за десалинизацију морске воде у топлотни измењивач, енергетске пројекте генерација у острице турбину па као медицински имплант делове и даље је већа потражња за титанијум, се очекује на југу и количину тржишна потражња ће достићи 31.7 билиона wон-а. Поред тога, титанијум делове користиће се у пројекат авиона следеће генерације у Јужној Кореји.


2012 . године, свет од титанијума делове тржишна потражња износио је 2,5 * 106 милијарди вона, очекује се до 2020 године достићи ће 6.0 x 106 милијарди вона, титанијум сегменти ће имати широку тржишна потражња. Поред тога, тренутни Јужнокорејски просечно титанијум материјала износиле 1 x 10 милијарди 600 милиона вона, у ту сврху, инвестиције и развој домаће титанијум индустрије је погодно за смањење утицаја Прекоморски произвођача на корекција домаћих цена узроковано утицај.


Такође је портпарол МОТИЕ: Јужна Кореја ће се трудити да постане wорлданд #39; с пети највећи произвођач од титанијума на свету после Сједињених Држава, Русије, Кине и Јапана у 2021.


Иначе
  • QR CODE