Категорија производа

Врело производе

Новости

Област експериментисање постепено ће се успоставити за патенте навигациони систем
Dec 07, 2015

Почевши од ове године, експериментисање област ће постепено успоставити патента навигациони систем, формирање владе, индустрије, предузећа и институција механизма три везу за патенте за навигацију операција, увођење патента за навигацију подршку политике промовисања патента за навигацију технологија иновације, организација истраживања главна технологија, да успостави посебна средства за промовисање, истраживање и развој, истражити формирање владе водич , индустрија сарадње, пословну ангажованост на увођења тренинг, да бисте креирали титанијума и титанијум легуру индустрија таленат базен, промовише Индустријски надоградња.

Савршен систем за успостављање право да кажу

Отворен "Баоји националне хигх-тецх индустријски основни грађевински планирање и развој плана", "Баоји – Кина титанијум долине" је јасно позиционирање: "Баоји – Кина титанијум долине" индустрија кластера да створи свет позната, домаће прве класе, са посебне карактеристике и конкурентне предности нове индустрије високе технологије база. Као индустријску базу, "Баоји - Кина титанијум долина не само да има и предности у скали, требало би да је лидер у индустрији напред, индустријски развој пилот, на развој индустрије је важан глас.

Како би се додатно појачају развој индустрије у развоју титанијума у водећим способност и право да кажу, да се промовишу индустријског реструктурирања и надоградњу, да оствари иновација и развоја, ове године, град ће убрзати изградњу националне титанијумски производи квалитетан надзор и инспекцију центар. У овом тренутку, тестирање центар припремних радова ближи се завршетку, ће почети изградњу у блиској будућности.

·

надзор и тест центар у 2016 ће остварити укупну функцију, са могућношћу да изврши врхунски тестирању услуге и нове материјалне анализе и тестирање истраживања, годишњи тестирање капацитета 30 више од узорка. Пружањем тестирање производа, технологија је надоградња, процес дизајна и друге услуге, то можете реши проблеме малих и микро предузећа у кластеру, побољшања индустријске конкурентности и производ производње стандарда и промовише развој и префињеност стандарда индустријску технологију.


  • QR CODE