Категорија производа

Врело производе

Новости

Титанијумска легура тржишта или додатно повећати количину ваздуха на 15%
Jun 08, 2016


Према Хуицонг пластичне истраге: као један од главних структура материјала брод


структура и мотор авиона, титанијум легуру тржишту апликација ниво је мера за


важан симбол диплому авиона материјала, је важан аспект који утичу на


Тактички перформансе авион. Страних треће генерације борац, износ


титанијумска легура структура тежина однос од 20 до 25 одсто, у четврту генерацију борац Ф-22


(Трајање МИСИЈЕ) је била повисе на 41%, својих апликација је показала значајан Узлазни тренд. Аеро мотора

са износом од титанијума и у постепено повећање и Прекоморски напредни авијације мотор

износ од Титана је достигла 30%, као што је садржај титанијум мотора В2500 достиже чак 31%, четврти

генерације Ф119 мотора титанијумска легура доза је 40%.


За цивилне авионе, износ од титанијума постепено повећава, А380 са 10% на укупну тежину од титанијума, титанијум легуру око 60 тона (слика 1). Износ од титанијума користи у Аирбус повећао се са трећег на 6% А340 у 4,5% генерације А320, а износ од титанијума у предстојећим А350 путнички авион додатно повећан на 15%.


Мењање светски систем Националне одбране и развој система за цивилну авијацију за авионе и мотора смањењем структурне тежину ефикасни начини да наставите да бисте побољшали перформансе, побољшати сигурност и поузданост и смањење трошкова живота.


60 година, титанијума континуирани легура иновација, технологија иновација и инжењеринг апликација, никада није престао да поново да ископају потенцијалну могућност да је титанијум, снагу, топлотни отпор, и отпорност на корозију и друге предности су све више у потпуности одиграти, високи трошкови проблеми постепено се решавају у различите степене, употреби поузданост апликације у дизајн искуства акумулирани и континуирано побољшање.


Тај тренд развоја од титанијума прецизно прилагођен је потребама авио индустрије, чак и на неки начин да бисте прешли став авиона и његов мотор развоја.

Титанијумска легура има мале густине, високе специфичне снаге, отпорност на корозију добра и Топлотна проводљивост, ниско, није токсична која није магнет за варење, биолошке компатибилности је добар, површински декорација и другим карактеристикама је то на лаган велике чврстоће корозије структурних материјала, оружје и опрема има широку примену перспектива, и био је широко користио у авијацији, аеродинамика, хемијски петролеум, електричне енергије, медицински, грађевински, спортске опреме и друга поља.


Иначе
  • QR CODE