Категорија производа

Врело производе

Новости

Титанијумски цирконијум и хафнијум цирконијум и хафнијум титанијум индустрија конференције и Тхе шести грану од Тхе чланова (главни одбор)
Jun 08, 2016

За проучавање кинескититанијумски цирконијум и хафнијумправцу развоја индустрије, промовишу Кина титанијум цирконијум и хафнијум индустрија надоградње и трансформације, посебно у нови нормално Кина економски развој, како да схвати андqуот; Појас и Роадандqуот; грађевинске могућности, енергично промовисано је метални титанијум, цирконијум и хафнијум, цирконијум и хафнијум кинески титанијум индустрији веће и јаче, у децембру 24 ~ 25 Јапан, спонзорисаног од стране кинеске обојене метале индустрија асоцијација грану од титанијума цирконијум и хафнијум титанијум цирконијум и хафнијум индустрија тржишту 2015 и апликације промотивне конференције и кинески обојене метале индустрија асоцијација од Социјална , шести чланова (Опште) конференцији одржаној у Пекингу.


Заступнице државног савета, председник од кинеске обојене метале индустрија асоцијација Цхен Qуанxун је присуствовао свечаном отварању и говор. Ган Yонг, бившег потпредседника, академик кинеске академије инжењеринга, Цао Цхунxиао академик кинеске академије наука, Кина обојене метале Индустрy Ассоциатион потпредседник Wанг Qинхуа, БаоТи Гроуп Цо., Лтд., председник Управног одбора директора, генерални директор, титанијум, цирконијум и хафнијум одељење, Кина обојене метале председник Удружења индустрије си наоружан, присуствовали су свечаном отварању. Кина обојене метале индустрија асоцијација помоћник секретара генералног директора Социјална, председник Лу Фусхенг председавао је свечаном отварању.


Цхен Qуанxун је истакао у свом говору, титанијум цирконијум и хафнијум индустрија је вазан цлан велике породице обојене металне индустрије. Од Титана, цирконијум и хафнијум одељење од успостављања посебно у последњих година, увек придржавају принципи на сервис, дај пун игра мост, помоћник начелника генералштаба и индустрија портпарол улогу, освојила афирмација индустрија предузећа и зависност. Ти, Зр, и Хф индустрије и матале индустрији ситуација отприлике исти укупни, ушао је у андqуот; високог капацитета, ниско тражи, строге заштите животне средине, мали добитак периода тежак рад, али са других метала се разликују, упркос многим изазовима, али перспективе развоја индустрије је паметан, Чаојанг индустрија позиција није променила. Као прво, са стране потражње, титанијум цирконијум и хафнијум су нових материјала проспеката широке, будућност ће имати нови пробој. Као друго, из страни набавке, докле год фокус на андqуот; бан, повлачење, смањење и андандqуот; и андqуот; деепандqуот; бити добар структурних реформи, Ти, Зр, и ХФ индустрија може на нови историјски полазну тачку да оствари већи ниво развоја.


Цхен Qуанxун даје неку наду за нову сједницу Социјална, савета. Прво , сукцесију одличан традиционални, блиско ујединити широке масе чланова, около у андqуот; 45андqуот; план развоја, послу у правцу реформи снабдевања и потражње стране. Друго , надам се нови савет и константно радимо на побољшању нивоа услуге, и приликом решавања проблема за предузећа. Треће, детаљније истражили, позитивне сугестије, и створити бољу климу за развој индустрије. Четврто , ојачати изградњу платформе информације, прошири канале комуникације, развијање апликација простор.Ти Wузхуанг у извјештај о раду резимира министарство од Титана, цирконијум и хафнијум, Пети седници на Цоунциланд #39; с радити и изложило релевантне сугестије на шести састанак савјета. Он је рекао да је шести савет за напредовањем институционалних механизама на грану, имплементацију иновација возио, побољшавају могућности услуга и ниво, изградњу и побољша на четири аспекте индустрије кредитног система на посао. Сува Yонг, Цао Цхунxиао, кинески Ацадемy оф Енгинееринг академик Wанг Хуаминг, односно, да андqуот; нова генерација титанијум металне стратегyандqуот развој апликација, авијације титанијумска легура близу будућег развоја андqуот; андqуот; тешко Високе перформансе обрађене металне компоненте ласерски адитив производње: техничке изазове и неколико андqуот тема материјалне науке; као тема пријављених; Wанг Qинхуа анализе тренд увоза и извоза ситуације и политике од Цхинаанд #39; с обојених метала.


На састанку је изабран министарство од Титана, цирконијум и хафнијум, шести састанак Савета, на изборима, ти Wузхуанг као председник од 725, ЦСИЦ је краљ Qихонг као што је 21 људски потпредседник, Јиа Хонг, титанијум, цирконијум и хафнијум министарство, Кина обојене метале индустрија секретар удружења дуго.


У области нових материјала на поклон, титаниум је познат као и стратешки значај андqуот; простор металандqуот; андqуот и морских металандqуот; и у андqуот; треће металандqуот; је важна основа за развој астронаутике, нову енергију, очување енергије и заштиту животне средине, напредна производња опреме и друге избија индустрије стратешких материјала. Наша земља у 45 план, има развој титанијум материјал као на будуће националне стратешке развоју индустрије кључа подршци објекта, смернице подршке за титанијум индустрија пружа могућности за развој. На састанку је укупно од код куће и у иностранству за скоро 20 добро познатих стручњака, академици и представници пословне заједнице око титанијум цирконијум и хафнијум метал у маринац петролеум, електричне енергије, ваздухопловство, медицински, хемијској, бродоградња, нуклеарне енергије и извештај друге апликације, детаљније студија о вруће питање у индустрији, техничке иновације и апликације.


Иначе
  • QR CODE